×
HomeOVS DecoratieInterieur & DecoratieMerken & PartnersInspiratie & RealisatiesContact
Home > Interieur & Decoratie > Vloerbekleding > Tapijten

Tapijten

Tapijt is weer mode

Tapijt is een product met karakter dat aan veel woonwensen voldoet. De materialen zijn zacht, warm en comfortabel. Tapijt biedt u vooreerst een grote variatie aan tapijtvezels. In combinatie met een breed pallet aan structuren en een ruime keuze aan kleuren maakt dat er voor elk interieur en elke smaak een passend tapijt te vinden is.

Een gemeenschappelijk kenmerk van soepele vloerbekledingen is dat ze geluiddempend zijn: hoe dikker het materiaal, hoe groter dit effect. Zeker voor de huidige appartementen is het toepassen van voltapijt of karpet een factor die extra bijdraagt tot de “geluids” privacy – zowel de eigen als deze van uw onderburen.

De collecties voltapijt die OVS Decoratie te Knokke voert omvatten zowel de klassieke als moderne dessins en kleuren. De collectie wordt met de grootste zorg samengesteld waarbij Olivier Van Speybroeck rekening houdt met de veranderingen op het gebied van interieurinrichting. Zo bent u zeker dat de collecties voltapijt waaruit u kiest steeds de nieuwste ontwikkelingen in de tapijtsector volgen.

De specialisten van OVS Decoratie te Knokke zullen u met persoonlijk advies bijstaan om een keuze te maken uit de vele tapijten. De plaatsing, zowel gelijmd als opgespannen wordt door eigen vakmensen op een deskundige en efficiënte wijze uitgevoerd. Deze service garandeert u een bijna naadloze plaatsing waardoor de waarde extra geaccentueerd wordt. Informeer bij OVS Decoratie in Knokke naar de mogelijkheden.

Graag meer informatie?
Top